دسته‌بندی نشده

انواع چسب و کاربرد ان ها

چسب ها با توجه به نوع مصارف ان ها در صعنت و مصارف خانگی هرکدام به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و هریک کاربرد مختلفی دارند و هریک از ان ها کاربرد گوناگونی دارد و برای چسباندن اجسام مختلف نیازمند چسب مخصوص ان هستیم در این مطلب ما میخواهیم شما را با انواع چسب و کاربرد ان ها اشنا سازیم و کمی فراتر رویم تا شما عزیزان بتوانید برای کارهای متنوع خود از ان ها به درستی استفاده کنید و علم کافی را از مواد تشکیل دهنده این چسب ها به دست اورید پس در ادامه با ما همراه باشید‌.

چسب همه کاره

کاربرد چسب همه کاره

چسب همه کاره پلیمری است که داخل استون یا تینر حل شده است و سپس با ترکیب حلال چسب از پلیمر جدا می شود و در اخر ماده ای سخت تولید می شود. کاربرد چسب همه کاره در ماکت سازی برای چسباندن مقوا‌، چوب، پارچه و … است. از این چسب هرگز نمی‌ شود روی قطعات فومی استفاده کرد به ان دلیل که با داشتن حلال های نفتی موجب خورده شدن فوم می شود. سرعت خشک شدن و قدرت چسبندگی چسب همه کاره متوسط است. از چسب های همه کاره نمی توان در ساخت ماکت‌ دقیق استفاده کرد ولی برای ساخت ماکت مقوایی و چوبی ساده بسیار گزینه ی مناسبی است. توجه داشته باشید که در زمان استفاده از این چسب باید در محیطی با تهویه مناسب باشید به این دلیل که تماس طولانی با آن می تواند سبب بروز مشکلات تنفسی و مغزی شود.

چسب همه کاره

چسب تفنگی یا حرارتی

کاربرد چسب تفنگی یا حرارتی

چسب تفنگی دارای بدنه‌ای پلاستیکی می باشد که چسب در آن قرار می گیرد و با المنت برقی داخل بدنه این چسب را ذوب می کند که از سر فلزی جلوی دستگاه بیرون می اید. چسب حرارتی برای چسباندن انواع پلاستیک ها بسیار مناسب است اما برای کارهای بسیار ظریف اصلا مناسب نیست. به این صورت از چسب تفنگی یا حرارتی می‌توان برای چسباندن فوم استفاده کرد بدون اینکه فوم شما اب شود. برای استفاده از این نوع چسب شما به برق احتیاج دارید. در زمان کار با چسب تفنگی مراقب خروجی فلزی داغ دستگاه باشید چون میتواند موجب سوختگی دست شما شود و به پوستتان اسیب برساند.

چسبرحرارتی

چسب قطره‌ای

کاربرد چسب قطره‌ای

چسب قطره‌ای انواع بسیار مختلفی دارد و برای چسباندن تکه‌های شیشه یا قطعات ریز بسیار گزینه ی مناسبی است. هم‌چنین می‌توانید از این چسب برای چسباندن شیشه، سنگ، پلاستیک و برخی قطعات فلزی استفاده کنید. یکی از مزیت های این چسب این است که فاقد رنگ بوده زیرا پس از استفاده رنگی روی کار اثری از خود به جا نمی‌گذارد. هنگام استفاده از چسب قطره‌ای مراقب برخورد آن با پوست دستتان باشید زیرا جدا شدن چسب از دستتان بسیار کار دشواری است. 

چسب یک، دو، سه

کاربرد چسب یک، دو، سه

همان صورت که از نام این چسب مشخص است سرعت خشک شدن این چسب بسیار بالا است و دو قطعه را با سرعت به هم می چسباند. کارکرد این چسب بسیار شبیه به چسب قطره‌ای می باشد. این چسب دو بخش دارد که شامل چسب و اسپری خشک کننده است. روش استفاده درست از این چسب به این صورت است که باید اول سطح را کاملا به چسب آغشته کنید بعد روی آن اسپری خشک کننده زده و به سرعت دوتکه را به هم بچسبانید. این چسب کاربردهای بسیاری دارد و وجود آن در هر خانه‌ای ضروری است.

چسب یک دو سه

چسب فوری

کاربرد چسب فوری

چسب فوری از ترکیب پلیمر ساخته شده و با داشتن آنتی اکسیدان از خراب شدن کالای مورد نظر جلوگیری می‌کند. این نوع چسب در برابر سایش و برش مقاومت بسیاربالایی دارد و مکان های مروطوب نیز از استحکام این چسب نمی کاهد. 
کاربرد چسب فوری بیشتر در صنایع کفش و چرم برای دوبله کاری و تعمیرات، در صنایع کف‌ پوش برای چسباندن انواع موکت و کف‌پوش و در صنعت مبلمان سازی برای چسباندن انواع روکش‌ است.

چسب فوری

چسب آهن

کاربرد چسب آهن

کاربرد چسب آهن برای چسباندن قطعات فلزی می باشد. البته از این چسب برای چسباندن قطعات پلاستیکی، موکت و فرش نیز هم می‌توان استفاده کرد. برای استفاده از این چسب از قلم مو استفاده کرده و حجم چسب را به‌صورت مسطح روی قطعه کار بمالید. برای اینکه کار چسبندگی بهتر و قوی‌تری داشته باشد از دو لایه چسب استفاده کنید. دقت داشته باشید که در زمان کار با این چسب حتما از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید تا چسب با پوست دستتان تماس نداشته باشد.

.

چسب اهن

چسب آکواریوم

کاربرد چسب آکواریوم

چسب آکواریوم برای بخش هایی مناسب است که احتیاج به آب بندی دارد. این مدل چسب در ۲ نوع معمولی و ضدباکتری در بازار موجود است که نمونه ضدباکتری آن در مدت طولانی تری سیاه می شود و طول عمر بالاتری دارد؛ به همین علت قیمت چسب آکواریوم ضدباکتری گران‌تر از مدل معمولی ان است. چسب آکواریوم دارای رنگ بندی سفید، شفاف و رنگی است که بیشتر از  مدل شفاف و بی رنگ است که این دو مدل کاربرد بیشتری دارد.

کار با این نوع چسب بسیار اسان است برای استفاده از ان فقط کافی است یک دست کش یک بار مصرف دستتان کنید تا چسب به پوست دستتان برخورد نکند و نچسبد.

نکته قابل توجه ان است که در کار با چسب آکواریوم باید توجه داشته باشید تا نتیجه کار ایده آل شود باید قطعا پیش از استفاده از این چسب حتما قسمتی که می‌خواهید بچسبانید به خوبی تمیز کنید و عاری از هرگونه گرد و غبار باشد. نکته مهم دیگر این است که برای زدن چسب باید دقت کافی داشته باشید تا آن را به اطراف کار نمالید تا جلوه نهایی کار زیبا و تمیز باشد.

چسب ماتیکی

کاربرد چسب ماتیکی

این چسب ماهیت خمیری شکل دارد و به خاطر شکل ظاهری آن این اسم را برای آن انتخاب کرده اند. چسب ماتیکی قدرت چسبندگی چندانی ندارد و تنها برای چسباندن کاغذ کاربرد دارد و اغلب برای کودکان گزینه ی مناسبی است زیرا دچار ریختگی نمی شود و برایشان بی ضرر است و به پوستشان اسیب نمیرساند.

چسب ماتیکی

چسب موکت

کاربرد چسب موکت

چسب موکت فقط برای نصب موکت و کفپوش قابل استفاده نمی باشد بلکه از آن برای چسباندن صداگیر، فوم، اسفنج هم استفاده می‌شود. برای استفاده از این نوع چسب باید آن را با قلم مو روی سطح مالیده و پس از ۱۰ تا ۳۰ دقیقه موکت یا هر ماده دیگر را می توانید روی آن بچسبانید.

چسب موکت

رزین

کاربرد رزین

رزین چسبی با فرمولاسیون مبنی بر پلیمر است که به شکل مایع و در حجم‌ بسیار زیاد قابل تهیه است. از رزین در ساخت قطعات متنوعی مثل قطعات فایبرگلاس، مجسمه تزئینی و ماکت دقیق و حرفه‌ای کاربرد دارد. علاوه بر این از این ماده برای قالب‌گیری قطعات و ساخت ماکت می توان استفاده کرد.

چسب بتن

کاربرد چسب بتن

فرمولاسیون این چسب بر اساس پلیمر پودری برای سیمان است که باعث افزایش خواص مکانیکی و فیزیکی بتن می شود. کاربرد چسب بتن در بتن ریزی، ترمیم سازه‌های بتنی و هم‌چنین به‌عنوان افزودنی برای ساخت مصنوعات بتنی مانند سنگ‌های مصنوعی استفاده می‌شود.

چسب بتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *