مانع ترافیکی

موانع ترافیکی

موانع ترافیکی چیست؟

موانع ترافیکی یکی از مهم‌ترین محصولات در یک جامعه است زیرا تصادفات رانندگی و حوادث ناشی از آن، یکی از عوامل بسیار مهم و هائز اهمیت در کل دنیا است.
این پیش آمد ها به خصوص در کشورهای در حال توسعه و پیشرفته مانند کشور ما اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده‌اند، زیرا که حدود 90% تلفات رانندگی در کشورهای بزرگ و پیشرفته اتفاق می‌افتند.
البته باید در نظر داشت تصادفات رانندگی بیشتر در قسمت حمل و نقل اتفاق می‌افتد، ولی نتایج و اتفاقات ناگوار آن تنها به بخش حمل و نقل منتهی نمی‌شود و بر سایر ابعاد جامعه شامل اقتصادی و اجتمـاعی، سلامت و بهداشت تأثیرات مهمی می‌گذارد.
از این جهت حـل ایـن مشکل، همیاری و همکـاری تمـامی دستگاه های مسئول و مرتبط در این زمینه را خواستار است و هیچ دستگاهی به تنهایی توانایی حل کردن آن را نخواهد داشت و نمی‌تواند پاسخگو باشد و یا به تنهایی عامل بهبود ایمنی رانندگی باشد.
به همین دلیل افراد برای جلوگیری از تصادفات رانندگی و ایمن کردن راه‌ها و جاده‌ها به فکر تولید محصولاتی افتاده‌اند که خطرات احتمالی در جاده را گوش‌زد کنند و یا به بهبود وضعیت راه‌ها و جاده ها کمک کنند برخی از مهم ترین آنها را در این مقاله برای شما آورده‌ایم.

موانع ترافیکی

 

انواع موانع ترافیکی

موانع ترافیکی انواع مختلفی دارند که هرکدام از آنها کاربردهای مختلفی دارند برخی از آنها صرفا برای گوش‌زد کردن خطرات و برخی دیگر برای جلوگیری از خطرات استفاده می‌شود در زیر برخی از موارد استفاده پلاستیکی را برای شما آورده‌ایم:

موانع پلاستیکی ترافیکی

استفاده از موانع پلاستیکی ترافیکی پر از آب بهترین انتخاب برای بستن یک راه یا هدایت راننده ها و عابرین پیاده به حساب می‌آید.
با توجه به تطبیق پذیری و نفع اقتصادی این موانع ترافیکی می‌توان از آن ها در معلوم کردن مناطق ساخت و ساز و تغییر مکان موقت ترافیک برای راهنمایی خودروها و عابران پیاده به کار گرفته شود. محصولات ترافیکی پلاستیکی برای مدیریت ترافیک خیابان ها و بزرگراه ها، حفظ ایمنی مناطق خطرناک یا محدوده‌ی کار و در مواقع بسیارضروری به عنوان نشانه گذاری‌های موقت مورد استفاده قرار میگیرد. از این محصولات ترافیکی در هر موقعیتی و مکانی، برای جدا کردن ترافیک به سادگی و امنیت کامل برای شهروندان می‌توان استفاده کرد.

انواع موانع ترافیکی پلاستیکی

  • مانع مخروطی
  • مانع استوانه ای
  • بشکه ترافیکی
  • موانع زنجیر دار

کله قندی ترافیکی

کله قندی

مخروط  ایمنی یا کله قندی ترافیکی به دلیل کاربردهای فراوانی که دارد، یکی از پر مصرف ترین و کاربردی ترین تجهیزات ترافیکی به حساب می‌آید. اين تجهیزات ترافیکی و ایمنی را می‌توان به شکل موقتی در معابر و جاده ها قرار داد.
کاربردهای این وسیله ایمنی شامل: محدود کردن و هدایت تردد در خيابان ها و بزرگراه ها، ادغام مسیرهای مختلف به یکدیگر و یا جداسازی راه ها و علامت گذاری مسیر، نظارت بر ترافيک، هشدار به رانندگان، علامت گذاری محدوده‌ی فعالیت کارگران و بسیاری از موارد دیگر نیز میشود.

 

مخروط ترافیکی

استفاده از تمام تجهیزات ترافیکی در جهت بهبود حفظ ایمنی در مکان های مختلف، هم برای رانندگان و سرنشینان و هم برای امنیت و هشدار به عابران پیاده لازم و ضروری است و یکی از نکات بسیار مهم محسوب می شود. به این صورت به دلیل بی توجهی و عدم آگاهی بعضی از شهروندان به وجود تابلو پارک ممنوع و برای مشخص کرن حریم شخصی، استفاده از مخروط ایمنی موضوعی است اجتناب ناپذیر.
کله قندی ترافیکی را می توان در محیط های باز و بسته شامل اماکن عمومی و خصوصی، مثل پارکینگ های عمومی، مقابل درب ساختمان ها، نمایشگاه های خودرو و … استفاده کرد. به دلیل نوع کاربرد مخروط ترافیکی به آن مانع کله قندی نیز گفته می‌شود و به این ترتیب که گفته شد کله قندی ترافیکی از جمله تجهیزات ترافیکی و از نوع جدا کننده ها محسوب می شود. مخروط های ترافيكی محصولاتی همه کاره می‌باشند، كه با انواع مختلفی از وسایل ايمنی جاده مثل مدل های مختلف موانع ترافیکی و بلوكه هاي جاده ای، زنجيرهای پلاستيکی، شبرنگ‌های ايمنی، صفحات پيام و پرچم قابلیت سازگاری دارد. کله قندی ترافیکی برحسب نیاز، در اندازه های گوناگون (از 25 سانت تا 1 متری در انواع مختلفی (کله قندی ترافیکی ژله ای،حلقه دار، قلاب دار، تاشو و …) تولید و در راه ها و جاده ها به کار گرفته می‌شوند.

سرعت گیرهای ترافیکی 

سرعت گیر ترافیکی

همیشه در همه‌ی مکان ها با سرعت رانندگی کردن و سرعت مجاز داشتن یکی از مشکلات راه ها بوده است که می تواند باعث به وجود امدن خطرات و خسارت های جبران ناپذیری برای شهروندان و افزایش خرابی راه ها شود. در این بین سرعت گیر و سرعت گاه ها از بارز ترین ابزارهای کنترل سرعت در نقاط مختلف دنیا هستند. سرعت گیرها و سرعت‌کاه ها در کشور ما نیز به صورت ویژه ای مورد استفاده قرار می گیرند، اما در نصب بسیاری از آنها استانداردهای جهانی در مورد مکان و نحوه مناسب نصب رعایت نشده که همین موضوع سبب کم اثر بودن این ابزار در کنترل سرعت وسایل نقلیه شده است. امروزه با پیشرفت علوم مهندسی، هر روزه مهندسین ما ماشین هایی را تولید و طراحی می کنندکه همواره جهت محدود نمودن سرعت عبوری آنها مجبور به استفاده از روش‌های مختلف ” آرام سازی ترافیک“  می باشیم که چند نمونه های این روش ها شامل:

  • 1- دست اندازها ( عبارتند از سرعت گیر و سرعت کاه ها)
  • 2- باریک کردن خط عبور
  • 3- کاهش تعداد خط‌های عبور (کاهش عرض سواره رو)
  • 4- پیچاندن سواره رو
  • 5- منظرسازی اطراف راه برای منظور اعلام مسکونی بودن محیط
  • 6- آشکار کردن سرعت زیاد و ترافیک موتوری از طریق دید و صدا
  • میدان و …

و همچنین استفاده از بشکه‌های ترافیکی و ایمنی و استوانه ترافیکی در راه ها و جاده ها برای اعلام کردن خطرات به رانندگان.

استوانه ترافیکی

در معابر غیر شهری از استوانه ترافیکی برای انجام عملیات و هشدار در شب در جاده ها از استوانه ترافیکی استفاده می کنند.
همینطور در آزاد راه ها و بزرگراه ها در ابتدای خروجی ها و ورودی های آن به طور ثابت نصب می کنند. اما در معابر شهری از استوانه ترافیکی برای ایستگاه های BRT، جای پارک خودرو، جلوی درب بیمارستان ها و اورژانس و سایر مکان هایی از این قبیل نصب و مورد استفاده قرار می گیرند.
علاوه بر این ها از این مانع ترافیکی برای مشخص کردن محل بازی کودکان یا مسدود بودن راه آن منطقه مورد استفاده قرار می گیرد.
برای استفاده از استوانه ترافیکی در شب یا شرایط کم نور، استوانه ترافیکی معمولاً برای افزایش دید، روی استوانه ترافیکی یک آستین بازتابنده نصب می کنند. در بعضی مواقع ، به همین جهت ممکن است استوانه ترافیکی با چراغ های چشمک زن تولید شوند. طراحی استوانه ترافیکی به صورتی است که بسیار سبک و قابلیت حمل داشته باشند و همچنین برای نصب ثابت بتوان آنها را از طریق پیچ بر روی زمین متصل کرد. استوانه ترافیکی در اندازه ها و رنگ های مختلفی طراحی و تولید می شوند اما عموما اندازه استانداردی که برای آنها در نظرگرفته شده بین 30 تا 40 سانتی متر است و رنگ های آنها به رنگ نارنجی ، زرد ، صورتی و قرمز است.
به دلیل اینکه این رنگ ها درخشندگی بسیار بالا و همچنین در شب قابل رویت هستند. این محصول دارای حالت ارتجاعی می باشد و بعد از خم شدن به شکل اولیه خود باز می گردد. استوانه ترافیکی دارای مواد اولیه درجه یک و با کیفیت و دارای حالت ارتجاعی زیاد و بدون شکستگی دارای شبرنگ مهندسی است. از استوانه ارتجاعی در معابر خیابان ها و تقاطع بزرگراه ها استفاده می شود.

خرید موانع ترافیکی

فروشگاه اینترنتی ابزار دات کام انواع موانع ترافیکی را به صورت تخصصی برای شما عزیزان که به آنها نیاز دارید با بهترین قیمت و بهترین کیفیت به فروش گذاشته است که شما می‌توانید به راحتی هرکدام از این محصولات که نیاز دارید را به راحتی به صورت آنلاین سفارش دهید و همچنین می‌توانید از مشاوران تخصصی تیم ابزار دات کام راجع به این محصولات اطلاعات و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

استوانه ترافیکی

تومان
استوانه ترافیکی به نام های سیلندر ترافیکی و یا استوانه ایمنی نیز شناخته می شود. این محصول در برابر شرایط

تابلو جهت عبور از میدان

ویژگی‌های محصول

  • مدل: جهت عبور از میدان
  • نوع شبرنگ: مهندسی
  • جنس بدنه: ساده با گالوانیزه اصل یا ورق روغنی
  • رنگ: الکترو استاتیک
  • نوع نوشتار: چاپ یا برش کامپیوتری
  • ملحقات نصب: پیچ و مهره

تابلو جهت نما سولار ترافیک

ویژگی‌های محصول
  • مدل: جهت نما سولار ترافیک
  • جنس بدنه: پلي كربنات - Polycarbonate
  • ابعاد: 60 در 60

تابلوی حداکثر سرعت 40 کیلومتر

ویژگی‌های محصول

  • مدل: حداکثر سرعت 40 کیلومتر
  • شبرنگ: مهندسی
  • جنس بدنه: ساده با گالوانیزه اصل یا ورق روغنی
  • رنگ: الکترو استاتیک
  • نوع نوشتار: چاپ یا برش کامپیوتری
  • ملحقات نصب: پیچ و مهره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *